TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Két hétre, március 5-ig leállította a termelést a Fiat olaszországi üzemeiben, a munkaszünet 30 ezer dolgozót érint.

A leállást a cég a rossz rendelésállománnyal magyarázta, amelyhez igyekeznek hozzáigazítani a termelés mennyiségét. A Fiat a tavalyi évről 800 millió euró nettó veszteséget jelentett, bevétele 16 százalékkal csökkent 2008-hoz képest.

Egy korábbi bejelentés szerint a Fiat és az orosz Sollers vegyesvállalatot létesít, a cégbe 2,4 milliárd eurót fektetnek, a cél évi 500 ezer autó gyártása. A cég a második legnagyobb orosz autógyár lesz az AvtoVAZ után, kilenc Fiat-modell összeszerelését végzi majd és termelésének 10 százalékát exportálja. A sebességváltók és a motorok Oroszországban készülnek majd.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.