<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Antal Gábort nevezte ki a magyarországi képviselet élére a Lufthansa, a szakember 25 éve dolgozik a vállalatnál.

Antal Gábor

2014. január 1-jétől Antal Gábor látja el a Lufthansa Csoport négy légitársaságát képviselő budapesti iroda vezetését. A szakember így a Lufthansa, a Swiss International Air Lines, az Austrian Airlines és a Brussels Airlines hazai jegyértékesítéséért és működéséért felel majd.

Közgazdász diplomájának megszerzése után Antal Gábor 1978-ban az ARTEX Külkereskedelmi Vállalatnál kezdte pályafutását. Tíz évvel később csatlakozott a Lufthansához, ahol a foglalástól a key account manageri területig az értékesítés valamennyi szakaszában dolgozott. 1991-ben ő felelt a Lufthansa vezetéstámogató rendszerének (MSS) magyarországi bevezetéséért.

1993-ban a Miles & More törzsutas-program elindítását irányította Magyarországon és Litvániában. 1999-ben projektvezetőként felügyelte a lufthansa.hu webhely kialakítását. 2003-as key account manageri kinevezését követően a kitűzött értékesítési célok eléréséért, az árbevétel maximálásáért, az ügyfélportfóliók fejlesztéséért és kezeléséért, a szerződéses tárgyalások lebonyolításáért és az értékesítési megállapodások végrehajtásáért felelt.

2007-ben a Lufthansa magyarországi értékesítési igazgatójává léptették elő, majd a rá következő években részt vett a Swiss és az Austrian Airlines integrációjában és azok értékesítési feladatait is átvette. E pozíciójában három légitársaság értékesítési feladatait irányította, törekedve piaci részesedésük és árbevételük növelésére.

2011-ben Antal Gábor a Magyarországon jelen levő légitársaságok képviseleteinek szövetsége, a BARIH elnökhelyettese volt, 2008-ban és 2010-ben pedig a Star Alliance nemzeti irányítóbizottságának elnöki illetve alelnöki pozícióját töltötte be.

Antal Gábor hobbija a sport és az olvasás, szabadidejét legszívesebben családjával tölti.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.