2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Antal Gábort nevezte ki a magyarországi képviselet élére a Lufthansa, a szakember 25 éve dolgozik a vállalatnál.

Antal Gábor

2014. január 1-jétől Antal Gábor látja el a Lufthansa Csoport négy légitársaságát képviselő budapesti iroda vezetését. A szakember így a Lufthansa, a Swiss International Air Lines, az Austrian Airlines és a Brussels Airlines hazai jegyértékesítéséért és működéséért felel majd.

Közgazdász diplomájának megszerzése után Antal Gábor 1978-ban az ARTEX Külkereskedelmi Vállalatnál kezdte pályafutását. Tíz évvel később csatlakozott a Lufthansához, ahol a foglalástól a key account manageri területig az értékesítés valamennyi szakaszában dolgozott. 1991-ben ő felelt a Lufthansa vezetéstámogató rendszerének (MSS) magyarországi bevezetéséért.

1993-ban a Miles & More törzsutas-program elindítását irányította Magyarországon és Litvániában. 1999-ben projektvezetőként felügyelte a lufthansa.hu webhely kialakítását. 2003-as key account manageri kinevezését követően a kitűzött értékesítési célok eléréséért, az árbevétel maximálásáért, az ügyfélportfóliók fejlesztéséért és kezeléséért, a szerződéses tárgyalások lebonyolításáért és az értékesítési megállapodások végrehajtásáért felelt.

2007-ben a Lufthansa magyarországi értékesítési igazgatójává léptették elő, majd a rá következő években részt vett a Swiss és az Austrian Airlines integrációjában és azok értékesítési feladatait is átvette. E pozíciójában három légitársaság értékesítési feladatait irányította, törekedve piaci részesedésük és árbevételük növelésére.

2011-ben Antal Gábor a Magyarországon jelen levő légitársaságok képviseleteinek szövetsége, a BARIH elnökhelyettese volt, 2008-ban és 2010-ben pedig a Star Alliance nemzeti irányítóbizottságának elnöki illetve alelnöki pozícióját töltötte be.

Antal Gábor hobbija a sport és az olvasás, szabadidejét legszívesebben családjával tölti.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!