1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A kommunikációs rendszerek, mobil hálózati berendezések és szolgáltatások világpiacán élvonalbeli Ericsson 19 millió eurós ajánlatot tett a franciaországi központú, média- és szórakoztatóipar Technicolor műsorszórási szolgáltatásokat nyújtó részlegének felvásárlására - tájékoztatott kedden az Ericsson.

A tranzakció lezárása 2012 közepén várható.

A Technicolor műsorszórási szolgáltatási részlegének megszerzésével az Ericsson piacvezető lehet a műsorszóróknak kínált menedzselt hálózati szolgáltatások terén.

Az Ericsson az eredetileg a távközlési hálózatüzemeltetők számára kifejlesztett szolgáltatási modelljét más iparágakra is adaptálta, és menedzselt hálózati szolgáltatásokat kínál például közüzemi szolgáltatóknak és média vállalatoknak is.

A világ mobilforgalmának több mint 40 százalékát az Ericsson hálózati berendezései bonyolítják. Az Ericsson hálózati berendezéseivel kiépített mobil hálózati infrastruktúra világszerte mintegy 2 milliárd mobil előfizetőt szolgál ki. Az Ericsson 2011-ben 35 milliárd dollár forgalmat bonyolított.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!