TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A kommunikációs rendszerek, mobil hálózati berendezések és szolgáltatások világpiacán élvonalbeli Ericsson 19 millió eurós ajánlatot tett a franciaországi központú, média- és szórakoztatóipar Technicolor műsorszórási szolgáltatásokat nyújtó részlegének felvásárlására - tájékoztatott kedden az Ericsson.

A tranzakció lezárása 2012 közepén várható.

A Technicolor műsorszórási szolgáltatási részlegének megszerzésével az Ericsson piacvezető lehet a műsorszóróknak kínált menedzselt hálózati szolgáltatások terén.

Az Ericsson az eredetileg a távközlési hálózatüzemeltetők számára kifejlesztett szolgáltatási modelljét más iparágakra is adaptálta, és menedzselt hálózati szolgáltatásokat kínál például közüzemi szolgáltatóknak és média vállalatoknak is.

A világ mobilforgalmának több mint 40 százalékát az Ericsson hálózati berendezései bonyolítják. Az Ericsson hálózati berendezéseivel kiépített mobil hálózati infrastruktúra világszerte mintegy 2 milliárd mobil előfizetőt szolgál ki. Az Ericsson 2011-ben 35 milliárd dollár forgalmat bonyolított.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.