2000. december 18. 11:00

A nemzetgazdaság - tulajdonosi hitelek nélküli - devizában fennálló bruttó adósságállománya ez év október végén 27,4 milliárd euró volt, szemben a tavaly december végi 24,4 milliárd euróval, illetve a múlt év október végi 23,1 milliárd euróval.

A nemzetgazdaság - tulajdonosi hitelek nélküli - devizában fennálló bruttó adósságállománya ez év október végén 27,4 milliárd euró volt, szemben a tavaly december végi 24,4 milliárd euróval, illetve a múlt év október végi 23,1 milliárd euróval - közölte a jegybank hétfőn az MTI-vel. A nemzetgazdaság devizában fennálló nettó adósságállománya ez év október végén 5,8 milliárd eurót tett ki, ami 1,1 milliárd euróval alacsonyabb az 1999 decemberi értéknél. Tavaly október végén az ország devizában fennálló nettó adósságállománya 7,4 milliárd euró volt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.