2008. november 17. 13:04

Baján, a Petőfi-szigeten rendezik meg 2009. július 14. és 19. között az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT) - közölte a rendezvény főszervezője hétfőn az MTI-vel.

Dajka Zoltán közleményben tudatta, hogy az EFOTT-szervezők a helyszíni terepbejárás alapján úgy ítélték meg, a város szívében elhelyezkedő Petőfi-sziget minden szempontból ideális a fesztivál megrendezéséhez. A házigazda a városban lévő Eötvös József Főiskola lesz.

Baján 1989 és 1997 után jövőre harmadszor lesz EFOTT - áll a közleményben. Ebben az évben Dunaújváros adott otthont a diákok találkozójának; a Szalki-szigetre minden eddiginél többen, csaknem hatvanezren látogattak ki.

Az EFOTT-ot 1976 óta rendezik meg, sajátossága, hogy minden évben más város a házigazdája a főként zenei programokat kínáló fesztiválnak. Az elmúlt években az egyetemi és főiskolai hallgatók legnagyobb rendezvényévé vált.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.