TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Csak 2000. december 31-ig térítésmentes az önkéntes kamarai tagság bejegyzése a cégbíróságon, ezért a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) felhívja a vállalkozások figyelmét, hogy mielőbb kérelmezzék a tagság létesítésével összefüggő adatok bejegyzését az illetékes cégbíróságnál.

Csak 2000. december 31-ig térítésmentes az önkéntes kamarai tagság bejegyzése a cégbíróságon, ezért a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) felhívja a vállalkozások figyelmét, hogy mielőbb kérelmezzék a tagság létesítésével összefüggő adatok bejegyzését az illetékes cégbíróságnál - áll a BKIK-nak az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

A kamara segíteni szeretné a kérelmek benyújtását, ezért minden önkéntes kamarai tagnak egy olyan kérelemhez szükséges nyomtatványt küldött ki postán, amellyel minden vállalkozás még az idén eleget tud tenni a törvényi előírásnak, és nem kell felesleges terhet vállalnia - áll a közleményben. A BKIK utal arra is, hogy a szervezet a törvény életbe lépése előtt is élesen tiltakozott az ellen, hogy a térítésmentesség csak ez év végéig biztosított.

A BKIK nem adta fel a küzdelmet, további lépéseket fog tenni a vállalkozások önkéntes kamarai tagságát bejelentő, illetve annak megszüntetését kérő cégbírósági bejegyzés költségmentesítéséért - hangsúlyozzák a közleményben.Kérik egyúttal azokat a vállalkozásokat, amelyek valamilyen okból mégsem kapták meg időben a cégbírósági bejegyzéshez a nyomtatványt, vagy bármilyen eligazításra van szükségük, hívják a kamara ingyenes zöld számát (06-80-46-46-46).

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.