2000. december 21. 11:00

Csak 2000. december 31-ig térítésmentes az önkéntes kamarai tagság bejegyzése a cégbíróságon, ezért a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) felhívja a vállalkozások figyelmét, hogy mielőbb kérelmezzék a tagság létesítésével összefüggő adatok bejegyzését az illetékes cégbíróságnál.

Csak 2000. december 31-ig térítésmentes az önkéntes kamarai tagság bejegyzése a cégbíróságon, ezért a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) felhívja a vállalkozások figyelmét, hogy mielőbb kérelmezzék a tagság létesítésével összefüggő adatok bejegyzését az illetékes cégbíróságnál - áll a BKIK-nak az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

A kamara segíteni szeretné a kérelmek benyújtását, ezért minden önkéntes kamarai tagnak egy olyan kérelemhez szükséges nyomtatványt küldött ki postán, amellyel minden vállalkozás még az idén eleget tud tenni a törvényi előírásnak, és nem kell felesleges terhet vállalnia - áll a közleményben. A BKIK utal arra is, hogy a szervezet a törvény életbe lépése előtt is élesen tiltakozott az ellen, hogy a térítésmentesség csak ez év végéig biztosított.

A BKIK nem adta fel a küzdelmet, további lépéseket fog tenni a vállalkozások önkéntes kamarai tagságát bejelentő, illetve annak megszüntetését kérő cégbírósági bejegyzés költségmentesítéséért - hangsúlyozzák a közleményben.Kérik egyúttal azokat a vállalkozásokat, amelyek valamilyen okból mégsem kapták meg időben a cégbírósági bejegyzéshez a nyomtatványt, vagy bármilyen eligazításra van szükségük, hívják a kamara ingyenes zöld számát (06-80-46-46-46).

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.