TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az előzetes felmérések alapján idén karácsonykor Amerika kétszer annyit költött internetes üzletekben, mint tavaly.

Az előzetes felmérések alapján idén karácsonykor Amerika kétszer annyit költött internetes üzletekben, mint tavaly. A PC Data tanulmánya szerint november első hete és december 17-e között 8,7 milliárd dollárért vásároltak online az 1999-es 4,2 milliárddal szemben, ami 108 százalékos növekedést jelent. A növekedésben közrejátszhat, hogy tavalyi szezon decemberben kezdődőtt, míg idén már november elején megindult a vásárlási roham, miután az üzletek figyelmeztettek a szállítási határidőkre. A forgalom 2000-ben a december 17-én zárult héten érte el a csúcsot, 1,6 milliárd dollárt. Idén a vásárlók 40 százaléka szerint nőtt a szolgáltatások minősége, 45 százalékuk szerint nem változott, mindössze 5 százalékuk látta rosszabbnak a helyzetet. A legnagyobb áruházak között továbbra is vezet az Amazon, de szorosan mögötte sorakoznak a hagyományos áruházak online változatai: a Walmart.com, a Toysurus.com és a Kmart lánchoz tartozó Bluelight.com.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.