2011. június 20. 14:10

A Ford egymilliárd dollárt fektet a túlélésért harcoló Lincoln márkába, aminek az új generációs modelljeit az elkövetkező négy évben dobnák piacra - írja a Wall Street Journal.

A Lincoln hét új, vagy korábbi verzió felújított modelljén dolgozik. A cég reményei szerint konkurensei lehetnek a BMW-nek és a Toyota luxusmárkájának, a Lexusnak az amerikai piacon.

A Lincol 85 838 autót és könnyű kisteherautót adott el 2010-ben. A cég 2011-es pesszimista várakozása 78 ezer jármű. A hét új modelltől azt várják, hogy 2015-re az eladások 162 ezerre nőnek. Ez duplája a tavalyi adatnak.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.