TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Interware Rt. és a FOTEXNet Kft. a megállapodás szerint a jövőben együttműködik az értékesítés, a marketing és az üzletfejlesztés területén annak érdekében, hogy szélesebb körben ismerté tegyék szolgáltatásaikat, illetve az internetezők körében népszerűsítsék azt.

A nagyobb piacszerzés érdekében online hirdetési felületeiket (www.tar.hu, www.fotexnet.hu), illetve partnereik hirdetési felületeit (www.index.hu, www.altavizsla.hu ) közösen, csomagban értékesítik. Ezen csomagok, illetve a FOTEXNet.hu hirdetési felületeinek kizárólagos értékesítője a jövőben az Interware Rt. A felületeket a FOTEXNet Warpig nevű, saját fejlesztésű adservere szolgálja ki. Az Interware Rt. onlinemarketing szolgáltatásának első fontos lépése a megállapodás aláírása volt, így az Internetszolgáltató rendelkezésére áll egy adserver, mely elengedhetetlen egy online-hirdetéssel kapcsolatos bármely szolgáltatás elindításához, illetve olyan értékes felületeket kínálhat a cég, mely exkluzív, más szolgáltatónál nem fellelhető. Pámer Róber az Interware Rt. vezérigazgatója elmondta, hogy az Interware Rt. Onlinemarketing üzletágának eredményes működéséhez alapvető fontosságú egy jó és megbízható adserver illetve értékes tartalmakkal bíró oldalak. A FOTEXNet Kft-nél mindkét lényeges feltétel kimagasló minőségben a rendelkezésre áll.

A FOTEXNet.hu oldalai hatékony kommunikációs felületet jelentenek egyrészt ügyfeleik széles termékpalettájának, másrészt az online értékesítésnek köszönhetően, hiszen az oda látogatók zöme konkrét vásárlási céllal, illetve vásárlást megelőző tájékozódás miatt tekinti meg az oldalt. Porkoláb Péter a FOTEXNet Kft. ügyvezetője kiemelte az Ingyenlottót, mint a hazai online piac egyedülálló speciális hirdetési felületét. Kor, nem, foglalkozás, jövedelem, lakhely és érdeklődési kör alapján tudják szűrni a látogatókat, és a hirdetések megjelenését is ennek megfelelően lehet targetálni. A hirdetések elolvasása, megértése elengedhetetlenül szükséges a játék folytatásához, a nyeremény eléréséhez.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.