<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az elmúlt egy hét nyári időjárása meglátszik az elektronikai áruházak forgalmán is. A Media Marktban például megduplázódott a kombinált hűtők iránti kereslet, mivel a melegben a régi gépek sorra mondják fel a szolgálatot vagy teljesítményük nem tud már lépést tartani a megnövekedett igényekkel - írja a Napi Gazdaság.

Még jobban érződik a kánikula hatása a kis háztartási gépek forgalmában, látványosan bővül a légkondicionálók iránti kereslet. Meglepő módon minden technológia iránt növekszik az igény, legyen az split vagy mobil klíma. Egyre több fogy a ventilátorokból: jellemző, hogy ezen a téren is érzékenyek a high techre a vevők.

Óriási az érdeklődés a kocsiban használható hűtőtáskák iránt, de a konyhai robotgépek forgalma is megugrott, főként a fagylalt- és gyümölcsturmix-készítő berendezéseket viszik. Sláger a kerti és az asztali elektromos grill is, de a nyári hónapokban a szépségápolási termékek iránti kereslet is megugrik - írja a Napi Gazdaság.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.