2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Többnyire Európán belül, menetrend szerinti járatokkal, de néha becsúszik egy-egy kontinensen kívülre vezető, charterjáratos út is.

390 millió forintos, három évre szóló keretszerződést kötött nemzetközi utazásszervezésre a közbeszerzésen nyertes Weco-Travel utazási irodával a médiahatóság, írja a Magyar Nemzet.

képünk illusztráció (AFP)

Ebből az összegből kell majd kifizetniük a repülőjegyek, szállások, autóbérlések, a sofőrszolgálat és az utazáshoz kapcsolódó biztosítások árát. A lap szerint az NMHH dolgozói elsődlegesen Európai helyszínekre utazhatnak, közvetlen menetrend szerinti járatokkal, de előfordulhatnak Európán kívülre vezető utak is, charterjáratok igénybe vételével.

A Weco-Travel régi, megbízható partnere a médiahatóságnak. Az NMHH-val már volt egy 2015 januárjától 2018 januárjáig szóló szerződésük hivatalos külföldi utakra – ennek 2016-os nettó értéke még csak 86,2 millió forint volt.

Az NMHH-nak nemcsak az utazási büdzséje hízik, de a nyaralásra fordítható pénzek is szépen gyarapodnak. Nemrég derült ki, hogy a médiahatóság dolgozói idén négycsillagos, superior kategóriájú luxusszállodában üdültek Hévízen - megtehették, hiszen az éves nyaralópénzük 2014 óta több mint 20 millióval lett több.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!