2p

Milyen tendenciákra számíthatnak az autóipar, FMCG szektor, gyógyszeripar és technológiai szegmens szereplői? Hol érdemes régiós szinten vámkezelni? Melyek az átrendeződés legfontosabb mozgatórugói a kiscsomagos- és cargo szállítmányozás, valamint a raktárlogisztika területén? Hogyan optimalizálható a hűtési lánc? Kinek érdemes open-book és kinek érdemes closed-book szerződést kötnie? Hogyan optimalizálhatjuk készletünket az értékesítési ciklus alapján? Erre és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a DHL és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság által 2010. március 17-én közösen szervezett logisztikai konferencia.

Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő esemény a hazai logisztikai élet legkiválóbb szakembereinek segítségével az aktuális témákat egyszerre több nézőpontból kívánja megközelíteni, hozzájárulva ahhoz, hogy a résztvevők a gyakorlatban is jól hasznosítható ismereteket szerezzenek.

A program első részében a logisztika különböző területeit érintő trendekről hallhatnak a résztvevők, majd a délután folyamán az FMCG-, autóipar és technológia-, valamint gyógyszeripar-specifikus workshopok keretében cserélhetnek tapasztalatot.

Ha Ön is érdeklődik a szektorspecifikus szállítmányozási és raktárlogisztikai megoldások, technikai újdonságok iránt; ha Ön is szeretne tájékozódni a kiscsomagos futárszolgálat, cargo szállítmányozás és raktárlogisztikai piac aktuális tendenciáiról, szeretné kereskedelmi kapcsolatait fejleszteni, várjuk szeretettel.

További információ: www.dhl.hu

(x)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Előfizetőink máshol nem olvasott, higgadt hangvételű, tárgyilagos és
magas szakmai színvonalú tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Korlátlan hozzáférést adunk az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz is, a Klub csomag pedig a hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmazza.
Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!