2017. szeptember 26. 14:25

 

A 2017. augusztus 28-án kelt sajtószemlénk azon tartalma, mely szerint
 
"Kitör az építőipar szűk korlátai közül, és meghódítja a szántóföldeket is a közbeszerzéseken rendkívül sikeresen szereplő Duna Aszfalt Kft., írja a Magyar Nemzet. Szíjj László cége ugyanis több új tevékenységet is bejegyeztetett az elmúlt hónapokban, aminek eredményeként augusztus közepétől számos mezőgazdasági feladatot is elláthat a társaság. Ilyeneket űzhetnek most már:
  • erdészeti,
  • növénytermesztési,
  • állattenyésztési
  • betakarítást követő szolgáltatást,
  • fakitermelést
  • és agrárgépek bérbeadását."
- valótlanul állította, hogy a Duna Aszfalt Kft. cég mezőgazdasági tevékenységgel is kíván foglalkozni. 
 
A 2017. augusztus 28. napján 11:11:58 időpontban "Bepöfög a mezőgazdaságba a Duna Aszfalt" címmel megjelent online tartalom valótlanul állította azt, hogy a Duna Aszfalt Kft. mezőgazdasági tevékenységgel is kíván foglalkozni, illetve mezőgazdasági tevékenységekkel bővítette tevékenységi köreit. 

Ezzel szemben a valóság az, hogy a Duna Aszfalt Kft. nem bővítette a tevékenységi köreit mezőgazdasági tárgyú tevékenységi körökkel, hanem törölte azokat.
 
mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.