<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

Távozik a cégtől az OTP Életjáradék Ingatlanbefektető Zrt. vezérigazgatója, Hild Imre.

Az OTP Bank Nyrt. 100 százalékos tulajdonában lévő OTP Életjáradék Ingatlanbefektető Zrt. vezérigazgatójának, Hild Imrének a munkaviszonya közös megegyezéssel megszűnt - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

A legnagyobb hazai bank életjáradék-szolgáltatójának operatív irányítását változatlan üzlet- és üzemvitel mellett a társaság felügyelő bizottságának eddigi elnöke, Nagy Csaba veszi át, aki ezzel párhuzamosan látja el feladatait az OTP Jelzálogbank Zrt. vezérigazgató-helyettesi pozíciójában.

Az OTP Életjáradék Ingatlanbefektető Zrt. felügyelő bizottságának új elnöke Oszlányi Zsolt, az OTP Jelzálogbank Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.