2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Teljesen automatizált bankfiókot indít a B3 Takarék Alcsútdobozon, közölte a Takarék Csoport az mfor.hu-val.

Az alkalmazottak nélküli egység a nap 24 órájában működik, ráadásul komplexebb szolgáltatásokat nyújt, mint egy bankfiók. Az ügyfelek ugyanis nem csak a pénzügyeiket intézhetik itt – például utalhatnak, be- és kifizethetnek pénzt ATM-n keresztül, leadhatják a személyi kölcsön igényléseiket –, hanem részben postai szolgáltatásokat is lebonyolíthatnak, sőt még a szerencsejátékok (lottó, totó) is elérhetők lesznek a Takarék Smart Pointra keresztelt létesítményben. A közlemény szerint a mai nappal nyitó fiókban elektromos autó és telefon töltésére alkalmas napelemes pad is található.

Ugyan az egység alkalmazottak nélkül fog működni, de a nyitást követő első két hónapban a normál üzleti nyitvatartás alatt lesz egy banki alkalmazott a helyiségben, aki viszont kizárólag a technikai eszközök használatában segíti majd az ügyfeleket.

Élőmohafal tisztítja a levegőt

"A Takarék Csoport innovációi, fejlesztései azt célozzák, hogy a magyar lakosok számára elérhetővé váljanak a magas színvonalú banki szolgáltatások, függetlenül attól, hogy az ügyfelek nagy városokban vagy kisebb vidéki településeken élnek" – jelentette ki Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója az automatizált bankfiók ünnepélyes átadásakor. Hozzátéve: az automatizált bankfiók és a november elejétől elérhető mobilapplikáció mindenekelőtt a technológiai fejlesztések iránt fogékony rétegeknek teszi kényelmesebbé a bankolást.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!