2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Pesti Csoport Kft. és a Red-Stars Zrt. közösen végezheti el a használatarányos elektronikus sztrádadíj szedéssel kapcsolatos média és kommunikációs feladatokat - tartalmazza a Közbeszerzési Értesítő.

Az Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság (ÚKIG) - új nevén Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (3K) - által kiírt, hirdetmény közzétételével indult tárgyalásos közbeszerzési eljárást nettó 42,3 millió forintért vállalta a nyertes.

A tárgyalásos procedúrát az indokolta, hogy a beszerzés tárgya olyan összetett szellemi szolgáltatás, melynek szerződési feltételei nem határozhatók meg olyan pontossággal, mely a nyílt vagy meghívásos eljárás alkalmazhatóságát lehetővé tenné. A megbízás magába foglalja a sajtókommunikáció, a reklám, a PR és a kríziskommunikáció feladatait.

A nyertesen kívül pályázott még mintegy 49 millió forintos ajánlatával az SKBH Kft., és a nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb 43 millió forintos ajánlatot tevő Café Reklám Kft.

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium azt tervezi, hogy 2008-tól először a 12 tonna összsúly feletti teherautóknál, majd fokozatosan a többi járműkategóriánál is bevezeti az elektronikus díjfizetést, és végül 2010-2011 körül a személyautókra is kiterjesztik a rendszert.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!