<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Pesti Csoport Kft. és a Red-Stars Zrt. közösen végezheti el a használatarányos elektronikus sztrádadíj szedéssel kapcsolatos média és kommunikációs feladatokat - tartalmazza a Közbeszerzési Értesítő.

Az Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság (ÚKIG) - új nevén Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (3K) - által kiírt, hirdetmény közzétételével indult tárgyalásos közbeszerzési eljárást nettó 42,3 millió forintért vállalta a nyertes.

A tárgyalásos procedúrát az indokolta, hogy a beszerzés tárgya olyan összetett szellemi szolgáltatás, melynek szerződési feltételei nem határozhatók meg olyan pontossággal, mely a nyílt vagy meghívásos eljárás alkalmazhatóságát lehetővé tenné. A megbízás magába foglalja a sajtókommunikáció, a reklám, a PR és a kríziskommunikáció feladatait.

A nyertesen kívül pályázott még mintegy 49 millió forintos ajánlatával az SKBH Kft., és a nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb 43 millió forintos ajánlatot tevő Café Reklám Kft.

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium azt tervezi, hogy 2008-tól először a 12 tonna összsúly feletti teherautóknál, majd fokozatosan a többi járműkategóriánál is bevezeti az elektronikus díjfizetést, és végül 2010-2011 körül a személyautókra is kiterjesztik a rendszert.

MTI/Menedzsment Fórum