TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A kormány kedden áttekintette a világgazdaság ez évi tendenciáit, azok magyarországi hatásait, különös tekintettel az Egyesült Államok gazdaságának várhatóan lassuló növekedésére.

A kormány kedden áttekintette a világgazdaság ez évi tendenciáit, azok magyarországi hatásait, különös tekintettel az Egyesült Államok gazdaságának várhatóan lassuló növekedésére - tájékoztatta a kabinet új évet köszöntő, első, Budapesten tartott üléséről a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) közleményben az MTI-t. A kormányülésen Matolcsy György gazdasági miniszter jelezte: a pontos előrejelzéshez alapos elemzésre van szükség, de az nagy biztonsággal megállapítható, hogy Magyarország gazdasága 2001-ben is jó eredménynek örvendhet, s továbbra is megmarad annak a lehetősége, hogy Magyarország fejlettsége 15 éven belül elérje az Európai Unió átlagát.

A közlemény szerint a lendületet nemcsak az olajár csökkenése és az euró erősödése tarthatja fenn, hanem a kormány Széchenyi terv elnevezésű, januárban induló gazdaságfejlesztési programja is.- Martonyi János külügyminiszter szerint a magyar export ebben az évben haladhatja meg először a 30 milliárd dollárt - áll a MeH közleményében.

A kormány tájékoztatást hallgatott meg arról is, hogy az Amnesty International hollandiai csoportja - válaszolva az Országimázs Központ levelére - elnézést kért a Magyarország jó hírét súlyosan rontó hirdetési kampány miatt. - A szervezet holland igazgatója elismerte, hogy semmiféle ténybeli alapja nincs annak az állításuknak, hogy magyar rendőrségeken roma gyerekeket bántalmaznának - tartalmazza a közlemény.

A Miniszterelnöki Hivatal tájékoztatása kitér arra is, hogy a kabinet ülésén Orbán Viktor miniszterelnök első alkalommal pénzügyminisztert, Mikola Istvánt és Varga Mihályt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.