TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Westel Mobil Távközlési Rt. támogatásával az MTA Filozófiai Kutatóintézete interdiszciplináris kutatást szervez a mobil információs társadalom problematikájáról.

A Westel Mobil Távközlési Rt. támogatásával az MTA Filozófiai Kutatóintézete interdiszciplináris kutatást szervez a mobil információs társadalom problematikájáról.

A kutatásban ismert hazai filozófusok, pszichológusok, közgazdászok, nyelvészek, politológusok és tudománytörténészek vesznek részt.

A kutatás során egyebek mellett azt vizsgálják, hogy a mobilkommunikáció milyen mértékben változtatja meg a társadalom szerkezetét, a hierarchikus kapcsolatokat és a kommunikációs technikákat. Választ keresnek arra is, hogy Magyarországon milyen konkrét változásokkal jár a mobil robbanás.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.