TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Elhelyezték a Pannon GSM Távközlési Zrt. törökbálinti székházának alapkövét pénteken. A vállalat a tervek szerint 2008 karácsonyán költözik be a 26 520 négyzetméteres, 1200 munkaállomással rendelkező épületbe.

A székházat egy új irodakoncepció alapján tervezték, aminek lényege, hogy a munkatársak az eddigiektől eltérő terekben dolgozhatnak, illetve sokkal nagyobb lesz a mozgásszabadságuk, áll a társaság közleményében.

A telekommunikációs társaság a székház építésekor figyelt arra, hogy az új épület beleépüljön a környezetbe. Az épület a nyolchektáros völgy területének mindössze 7,55 százalékát foglalja majd el a megengedett 30 százalék helyett. A terület 69 százalékát megőrzik zöldterületként, bár az előírás mindössze 40 százalék lenne.

A Pannon a beruházás összegét nem hozta nyilvánosságra, de az MTI szakmai forrásokból úgy értesül, hogy egy ekkora, a legkorszerűbb technológiával felszerelt épület 12-15 milliárd forintba kerül.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.