<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A luxusutók piacára is szeretne betörni a dél-koreai Hyundai, miközben az alacsonyabb kategóriákban is komoly növekedést tervez a társaság. A Kia csoportot is magába foglaló Hyundai idén 3,11 millió autó értékesítését tervezi.

A vezető dél-koreai járműgyártó, a Kia csoportot is magába foglaló Hyundai az idén a tavalyihoz képest közel ötödével több, közlése szerint 3,11 millió kocsit szeretne eladni, amelyből 1,7 millió lenne a Kia. Úgy számol, hogy ezzel 49 milliárd dolláros bevételre tesz majd szert, a bevételei pedig 12 százalékkal növekedhetnek.

A Hyundai-Kia már a világ hatos számú járműgyártó nagyvállalata és korábbi tervei szerint 2010-ben szeretne az első öt közé kerülni.

A dél-koreai a luxusautó-piacra is szeretne betörni az idén Genesis modelljeivel, amelyeket elsősorban a japán Toyota gyár Lexus nevű modelljei vetélytársának szánnak.

A Hyundai konszern az idén 8 milliárd eurónak megfelelő összeget szán beruházásra, ez az összeg több mint felével haladja meg az ideit. Az összeg mintegy felét acélipari beruházásra fordítaná.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.