2016. július 8. 11:07

Összeszedtük 2016 legnagyobb hazai fesztiváljait és jegyárait a nyár hátralévő részére. A Sound és a Sziget kerül a legtöbb pénzbe.

Már nagyban dübörög a 2016-os nyári fesztiválszezon, így összegyűjtöttük, hogy hol és mennyiért tudunk idén fesztiválozni Magyarországon.

2016.07.06-07.10: Balaton Sound, Zamárdi 

A Balaton Sound 2016 immár tizedjére kerül megrendezésre a Balaton vízére épített stégen, hogy reggeltől estig tartó bulikkal szórakoztassa hazai és nemzetközi látogatóközönségét. Bár a fesztivál még viszonylag újnak számít a Sziget Szervezőiroda fesztiváljai között, mégis hamar utolérte népszerűségben idősebb fesztiváltestvéreit, a Voltot és a Szigetet. A Balaton Sound fellépőit és a jegyárakat ezen a linken lehet megnézni. További friss információkat a fesztiválról pedig a hivatalos Facebook oldalán lehet találni. Még mindig lehet csütörtökre, péntekre, szombatra és vasárnapra is napijegyet venni, darabonként 18 ezer forintért.

2016.07.12-07.17: EFOTT, Velence

Az ország legnagyobb hallgatói bulija, 40 évnyi folyamatos vándorlást követően idén újra Velencén kerül megrendezésre. Ez az a fesztivál, ahol a zenei események mellett a kulturális- és sport jellegű programokra is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők. Ezt a törekvést mutatja az is, hogy az idei EFOTT házigazdája a Debreceni Egyetem és a Testnevelési Egyetem lesznek. Az árak idén is a korábban megszokottak, így továbbra is ez lesz a legmegfizethetőbb a nagyfesztiválok sorában 21 ezer forintos hetijegyével, 7500 forintos napi, valamint 13 ezer forintos hétvégi jegyeivel. További információkat ezen  és ezen a linkeken találtok.

2016.07.14-07.16: Bánkitó Fesztivál, Bánk

Ez az a mini fesztivál, ahol több hazai, a kulturális és civil szférában aktív szervezettel is össze lehet futni a fesztivál 3 napja alatt, amely éppen ezért a kapcsolatteremtésre, jövőbeli együttműködések kialakítására is lehetőséget nyújt a tóparton való sütkérezés mellett. Az idei Bánkitó Fesztivál programjainak fő hívószava a határ – ez a fesztivált promóján is megjelenik vizuálisan, - annak összes lehetséges ­konkrét és átvitt értelmezésével és asszociációjával együtt. Részleteket a fesztivál programjairól a hivatalos oldalukon és Facebook oldalukon is olvashattok. A 3+1 napos bérlet ára 22 ezer forint, a napijegyé pedig 9 ezer forint.

2016.07.18-07.24: Solar United Natives (S.U.N.), Csobánkapuszta

Nógrád megyében, Csobánkpusztán rendezik meg immár negyedik alkalommal a Solar United Natives (S.U.N.) fesztivált. Itt 2013-ban mintegy tízezer ember gyűlt össze a fesztiválon a világ minden tájáról, hogy együtt ünnepelje a napot egy igazi közösségi életet teremtő együttléttel, ami olyan közös értékeken és gondolkodásmódon alapszik, mint a környezettudatosság és a Goa kultúra. A fesztiváljegy ára 29 900 forint, a hétvégi jegyé pedig 18 500 forint. További információk a fesztiválról és a Goa kultúráról itt és itt találhatók.

2016.07.20-07.24: Campus Fesztivál, Debrecen 

Kelet-Magyarország legnagyobb nyári partijának népszerűsége is évről évre nő, tavaly ugyanis már hetvenezres látogatottsági rekordon esett át a négy nap alatt. A fesztivál helyszíne a Debreceni Nagyerdő, amely megfelelő mennyiségű árnyékot is képes biztosítani a buli utáni reggeli délelőtti ejtőzéshez. Az idei fellépőkről és a jegyárakról ezen és ezen a linkeken olvashattok. A bérlet ára a négy napra július 15-ig 15 990 forint, a szerdai (nulladik napi) jegyár 3 990, a csütörtöki, pénteki, szombati napijegyek 6490 forintba kerülnek.

2016.07.22-07.31: Művészetek Völgye, Kapolcs és környéke

A kapolcsi Művészetek Völgye 26. alkalommal kerül megrendezésre Taliándörögdön, Kapolcson és Vígántpetenden. A főszerep idén is a művészeté, a filmé, irodalomé, színházé. Az idei programokról és jegyárakról még több információt lehet találni az alábbi linken. A 10 napos bérlet ára július 15-ig 33 ezer forint, az 5 napos rugalmas bérleté 17 ezer, a napijegyé 3500, a 3 napos hétvégi bérleté 10 ezer forint. A programokra a belépés 6 éves korig ingyenes.

2016.08.02-08.06: Ördögkatlan Fesztivál, Nagyharsány és környéke

Immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre Nagyharsány, Kisharsány, Palkonya, Beremend és a Vylyan összművészeti fesztiválja, ahol színészek, zenészek, művészek járulnak hozzá a katlanozók jó hangulatához igényes színházi és táncelőadásokra, koncertekkel, valamint irodalmi programokkal, kézműves vásárokkal, filmvetítésekkel és különféle civil kezdeményezésekkel, továbbá esélyegyenlőségi programok bemutatásával. Részleteket a fesztiválról az esemény honlapján lehet olvasni. A heti bérlet augusztus 1-ig 10 ezer forintba, a napijegy 3500 forintba kerül elővételben.

2016.08.10-08.17: Sziget Fesztivál, Budapest

A Sziget2016 már bejelentésre került programjai a hivatalos oldalukon megtekinthetők, amely rendkívül változatos zenei felhozatalt ígér. A jegy és bérletárak továbbra is drágák magyar viszonylatban. A hétnapos (85 ezer forintos) és ötnapos (eredetileg 62 ezer forintos) bérletek már elfogytak, de napijegyek még vásárolhatók 18 ezer forintos áron.

2016.08.24-08.27: B My Lake, Zamárdi

Az Európai Fesztiválszövetség 2014-ben a „legjobb új fesztiválnak“ megválasztott eseménye a B my Lake idén Zamárdiban kerül megrendezésre. Ez Magyarország legnagyobb elektro party fesztiváljának számít, amely idén négy napon át szórakoztatja az elektronikus zene rajongóit. További információk elérhetők a fesztivál hivatalos oldalán és Facebook oldalán. A négynapos bérlet 25 990 forintba kerülnek, a napi jegyek árai 7500 és 14990 forint közé esnek.

2016.08.24-08.28: SZIN, Szeged

Az egyetemváros pezsgő fesztiválja az Újszegedi Partfürdőn kerül idén már sokadik alkalommal megrendezésre a Tisza partján. Idén is rendkívül változatos zenei és egyéb programok sora vár a Szegeden bulizókra a nyár utolsó napjaiban. Részletesebb információkra lehet bukkanni az alábbi linken és a fesztivál hivatalos Facebook oldalán. Az elővételes SZIN bérlet augusztus 22-ig 15 990 forintért, a napijegy pedig 5490 forintért vásárolható meg.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.