TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Nestlé piacra dobta a Boci Trio új variánsát a karamellás Boci Trio-t. A keksszel és karamellel töltött csoki nem csak recepttúrájában, de csomagolásában is megújult. A kampányt a Lowe GGK jegyzi.

A 30mp-es reklámfilm hűen tükrözi a termék "agyserkentő csokoládé" pozicionálását. A reklám mindezt egy mindennapi, ugyanakkor komikus szituációban mutatja be, amelyen többségünk már nem is egyszer átesett. Kivel ne fordult volna elő, hogy bármilyen okból kifolyólag leblokkolt, nem jutott eszébe semmi, a mai szlenggel úgyis mondhatnánk "agyhalott" lett? Ilyenkor kétségtelenül a Boci Trio a megoldás. A médiatervezést a PanMedia, a vásárlást pedig a Universal Mcann végezte. A reklámfilm Október 14-től fut a kereskedelmi tv-ken, a Viasat és Viva csatornákon.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.