1p

Így megkerülhetetlen lenne az atomerőműblokkok építésénél.

Úgy értesült a HírTV, hogy Mészáros Lőrinc bevásárolná magát a Roszatom cseh partnercégébe, és ezáltal válna megkerülhetetlen tényezővé a Paks 2 kivitelezésében.

A HírTV szerint a felcsúti polgármester emberei a KP RIA nevű cég legalább harmadának megvásárlásáról tárgyaltak Brünnben. Mészáros tőzsdei cége, az Opimus már 45 százalékos tulajdonos a cseh társaság magyar leányvállalatában, de ha az anyacégbe is sikerülne betennie a lábát, akkor tényleg eljönne neki a sokadik kánaán.

Iparági források szerint a Magyarország második legnagyobb erőműve, a hazai termelés 13 százalékát adó Mátrai erőmű is Mészáros-közelbe került, úgy tűnik, hogy Felcsút nemcsak a hazai energiapiacban erősít, de az energiatermelés mögötti technológiát is házon belül kívánja tudni.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!