TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az elmúlt három évben több mint 1,8 milliárd euró értékben születtek olyan pozitív befektetői döntések zöldmezős beruházásról, amelyeknél az ITDH "házasságközvetítő" volt

Az elmúlt három évben több mint 1,8 milliárd euró értékben születtek olyan pozitív befektetői döntések zöldmezős beruházásról, amelyeknél az ITDH "házasságközvetítő" volt -- hangoztatta tegnapi sajtótájékoztatóján Melega Tibor vezérigazgató, aki egyben bejelentette, hogy december 31-ével befejezi tevékenységét a közhasznú társaságnál.
Az idén az ITDH közreműködésével 922 millió eurónyi befektetési döntés született, amely mintegy 14 400 új munkahelyet teremt. Az invesztíciók több mint fele a Dunától keletre valósul meg.

Ezek mellett mintegy 130 előkészületben lévő projekt van; hatvannak a
várható értéke is ismert: ha megvalósulnak, további 1,8 milliárd euró működőtőke érkezik majd az országba. Egyre több a viszonylag kis volumenű befektető, mivel mind gyakrabban követik a multikat azok nemzetközi beszállítói.

Az ITDH jövő évi üzleti programjainak irányelveit a felügyelőbizottság már jóváhagyta, s az üzleti tervre vonatkozó javaslatot kedden tárgyalják meg, közölte a vezérigazgató a Világgazdaság érdeklődésére. Jelezte, hogy folyik a külpiaci hálózat harmonizációja a Külügyminisztériummal. Lesznek olyan országok, ahol vagy a kereskedelmi szolgálati iroda, vagy a külgazdasági attasé posztja szűnik meg. Az USA-ban ugyanakkor új irodák nyitása lehetséges, a nyugati parton, illetve Dallasban vagy Chicagóban.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.