TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Tangó kiadó, amely többek között a Style Magazint jelenteti meg, 21 000 e-mail címre küldte szét kéretlenül nagyméretű reklámlevelét (spam).

Forras: [*****]

A Tangó kiadó, amely többek között a Style Magazint jelenteti meg, 21 000 e-mail címre küldte szét kéretlenül nagyméretű reklámlevelét (spam). A vállalat képviselője szerint addig, amíg a tévében a filmeket hirdetésekkel szakítják meg, illetve teleszórják az ember postaládáját reklámújságokkal, elfogadható a spam.

A QKAC nevet viselő kiadvány a lapkiadó újságjaiból összeollózott, képekben gazdag ízelítőt tartalmaz. Az e-mailen érkező hirdetés mérete a mellé csatolt képállományoknak köszönhetően 281 kilobájt, ami egyben azt jelenti, hogy modemes kapcsolat esetén e-mailjeink letöltési idejét 1 perccel toldja meg.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.