2000. december 19. 11:00

A Tangó kiadó, amely többek között a Style Magazint jelenteti meg, 21 000 e-mail címre küldte szét kéretlenül nagyméretű reklámlevelét (spam).

Forras: [*****]

A Tangó kiadó, amely többek között a Style Magazint jelenteti meg, 21 000 e-mail címre küldte szét kéretlenül nagyméretű reklámlevelét (spam). A vállalat képviselője szerint addig, amíg a tévében a filmeket hirdetésekkel szakítják meg, illetve teleszórják az ember postaládáját reklámújságokkal, elfogadható a spam.

A QKAC nevet viselő kiadvány a lapkiadó újságjaiból összeollózott, képekben gazdag ízelítőt tartalmaz. Az e-mailen érkező hirdetés mérete a mellé csatolt képállományoknak köszönhetően 281 kilobájt, ami egyben azt jelenti, hogy modemes kapcsolat esetén e-mailjeink letöltési idejét 1 perccel toldja meg.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.