TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az RTL Klub mellett a TV2-nek is engedélyezné a médiahatóság, hogy tematikus tévécsatornái legyenek - tudta meg az MTI csütörtökön médiahatósági forrásból.

Több tag közlése szerint saját hivatalának adott felhatalmazást az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) arra, hogy a kereskedelmi televíziós csatornák műsorszolgáltatási szerződéseinek kezdődő újratárgyalásakor fogadják el ezt a kérésüket.

Az információ szerint a megbeszéléseken - amelyeket a médiahatóság a hónap végéig le akar zárni - az ORTT el kívánja érni, hogy hétvégi reggeleken, 7 és 11 óra között csak korhatár nélküli produkciók kerülhessenek műsorra, ugyanakkor nem kapott többségi támogatást az a felvetés, hogy a délutáni időszakból soroltassák későbbre (a főműsoridőbe vagy a késő esti sávba) a "kibeszélőshow-kat".

Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója az MTI megkeresésére csütörtökön azt közölte: értesültek ugyan a médiahatóság szakosított adók engedélyezéséről szóló döntéséről, de azt írásban még nem kapták meg, így érdemben nem tudják kommentálni, ám üdvözlik a fejleményt.  A TV2 a döntés kézhezvétele utánra ígért nyilatkozatot az ügyben.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.