<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az RTL Klub mellett a TV2-nek is engedélyezné a médiahatóság, hogy tematikus tévécsatornái legyenek - tudta meg az MTI csütörtökön médiahatósági forrásból.

Több tag közlése szerint saját hivatalának adott felhatalmazást az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) arra, hogy a kereskedelmi televíziós csatornák műsorszolgáltatási szerződéseinek kezdődő újratárgyalásakor fogadják el ezt a kérésüket.

Az információ szerint a megbeszéléseken - amelyeket a médiahatóság a hónap végéig le akar zárni - az ORTT el kívánja érni, hogy hétvégi reggeleken, 7 és 11 óra között csak korhatár nélküli produkciók kerülhessenek műsorra, ugyanakkor nem kapott többségi támogatást az a felvetés, hogy a délutáni időszakból soroltassák későbbre (a főműsoridőbe vagy a késő esti sávba) a "kibeszélőshow-kat".

Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója az MTI megkeresésére csütörtökön azt közölte: értesültek ugyan a médiahatóság szakosított adók engedélyezéséről szóló döntéséről, de azt írásban még nem kapták meg, így érdemben nem tudják kommentálni, ám üdvözlik a fejleményt.  A TV2 a döntés kézhezvétele utánra ígért nyilatkozatot az ügyben.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.