2011. július 26. 12:24

A tavalyi 2,6 milliárdról 2,4 milliárdra, részvényenként 61 centről 59-re redukálódott a Ford második negyedéves nyeresége.

A profittal szemben a bevétele 35,5 milliárd dollárra nőtt az egy évvel ezelőtti 31,3 milliárdról. Elemzők előzetesen 32,15 milliárdos bevétel mellett 60 centes részvényenkénti profittal számoltak.

Az amerikai autóipari óriás az elmúlt három hónapban 700 millió dollárral növelte készpénzállományát, amely így már 22 milliárd dollárt tesz ki.

A cég tervei szerint piaci részesedése mind az USA-ban, mind Európában várhatóan növekedni fog a jelenlegi 16, illetve 8,5 százalékról.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.