<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Telket vettek, így másfélszeresére növelték központi gyártóbázisuk területét. Beépítése után a cégcsoport legnagyobb közép-európai gyártóbázisa jöhet létre.

Óriási beruházásra készül a Coca-Cola Magyarországon, írja a Napi.hu. A Coca-Cola HBC Magyarország másfélszeresére növelte dunaharaszti központi gyártóbázisa területét, miután megvásárolt egy 13 hektáros ingatlant. Itt 2020-ig jelentős fejlesztést terveznek, hogy el tudják látni a bővülő hazai és export piacokat, ezzel viszont a cégcsoport legnagyobb közép-európai gyártóbázisa jöhet létre a városban.

dolgozók a Coca-Cola dunaharaszti üzemében (MTI)

A Coca-Cola Magyarország tavaly 6 milliárd forintot fordított hazai fejlesztésekre, bővítésekre, és a cég közlése szerint ezen a területen idén is rekordot kívánnak dönteni. A Coca-Cola HBC Magyarország 2012-ben kötött stratégiai partnerségi megállapodást a magyar kormánnyal. A cég azóta több mint 20 milliárd forintot fektetett be hazánkban.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.