TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Energiatakarékossági Tárcaközi Bizottság határozatának megfelelően, az OTP Bank Rt. egyetértésével az alábbi 2000. évi energiatakarékossági pályázatok beadási határideje módosításra került.

Az Energiatakarékossági Tárcaközi Bizottság határozatának megfelelően, az OTP Bank Rt. egyetértésével az alábbi 2000. évi energiatakarékossági pályázatok beadási határideje módosításra került.

A módosítás az alábbi pályázatokra vonatkozik:

Kedvezményes hitellehetőségek

1. Energiatakarékossági Hitel Program 2000. évi önkormányzati alpogramja keretében.

2. A helyi önkormányzatok energiagazdálkodásának javítására.

3. Energiaveszteség-feltáró vizsgálatok termelőszférában történő elvégzésére.

4. Az ETP keretében a szolgáltató (Primer) oldali távhőellátó-rendszerek korszerűsítésére.

Vissza nem térítendő támogatás

5. Az ETP keretében a távhővel ellátott lakások ún. fogyasztó (szekunder) oldali, fűtési-melegvízellátási berendezéseinek korszerűsítésére.

A pályázatok új beadási határideje: 2001. január 31.

A pályázati feltételek és a benyújtás módja változatlan marad.

A Gazdasági Minisztérium Energiatakarékossági Tárcaközi Bizottság megbízásából az Energia Központ Kht.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.