2002. július 19. 13:20

Az amerikai online fogyasztók az egy évvel korábbiakhoz képest 41 százalékkal költöttek többet az idei év második negyedévében. Ezzel az online vásárlások értéke elérte a 17,5 milliárd dollárt.

A comScore Media Metrix beszámolóüja szerint elsősorban az utazási szolgáltatások iránt nőtt az érdeklődés, hiszen ezek a kiadások 46 százalékkal lettek magasabbak, 7,8 milliárd dollárt realizálva a kereskedők.

A nem utazási kategóriába tartozó értékesítés 28 százalékkal nőt, elérve a 9,7 8 milliárd dollárt. Ez utóbbi kategóriában a hardwarek vitték a prímet, 46 százalékkal ugrott meg az értékesítésük, ami nominálisan 2,3 milliárd dollárt jelent. Az irodai eszközök forgalma 72 százalékos növekedést ért él, 1,5 milliárd dolláros forgalom mellett.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.