1p

Mire készülhet a kormány?
Meg lehet még menteni az idei évet az ezer sebből vérző gazdaságban?

Online Klasszis Klub élőben Győrffy Dórával!
Vegyen részt és kérdezze Ön is a közgazdászt, egyetemi tanárt!

2025. július 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A svájci édességgyártó óriás, a Nestlé Spanyolország vezető vendéglőjének séfét kérte fel új csokoládéaromák kidolgozására.

Az ízek szokatlan kombinálásáról híres El Bulli konyhafőnök nevéhez kötődik többek között az almás kaviár és a parmezános fagylaltszendvics összeházasítása is. A Nestlé azért fordult az ismert ízmesterhez, hogy Cailler márkájú csokoládé-árucsoportja eladásain javítson.

A BBC cikkében olvasható, a fogyasztók egyre inkább hajlamosak prémium minőségű csokoládét választani. A gyár pionír-gyártmányai közé tartozó pörkölt cukros mandula alapú Cailler-termékek felett pedig már igencsak elszállt az idő.

A Cailler-termékekre "rá fér egy kis erősítés" - nyilatkozta a társaság szóvivője. A hírek szerint az elsők között a jázmin-tea bevonatú csokoládé rúddal egészül ki az édességipari cég kínálati listája.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Előfizetőink máshol nem olvasott, higgadt hangvételű, tárgyilagos és
magas szakmai színvonalú tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Korlátlan hozzáférést adunk az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz is, a Klub csomag pedig a hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmazza.
Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!