TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Matolcsy György gazdasági miniszter felmentette a tárca több vezetőjét.

Távozik posztjáról Herczog László, a munkaügyekért, foglalkoztatáspolitikáért, illetve az érdekegyeztetésért felelős helyettes államtitkár. Feladatait a minisztérium egy másik vezetője látja majd el a jövőben. A miniszter ugyancsak meneszti Hónig Pétert, az energetikáért felelős helyettes államtitkárt; a területet a jövőben más helyettes államtitkárok között osztják majd el -- tudtuk meg.

Megszületett a döntés a GM és a külügyi tárca befektetésösztönzéssel és kereskedelemfejlesztéssel foglalkozó közhasznú társasága, az ITDH távozó vezérigazgatójának utódjáról. Eszerint Melega Tibort január elsejétől Skultéti Vilmos váltja fel.

A Magyar Turizmus Rt. vezérigazgatóját, Zsámboki Gábort is felmentette Matolcsy. Zsámboki az MT Rt. New York-i képviseletének vezetését látja majd el. Úgy tudjuk, az MT Rt.-t a jövőben a Növekedéskutató Intézetből érkező Árva László fogja irányítani. Erre vonatkozó információinkat Lasztovicza Jenő, a parlament idegenforgalmi bizottságának fideszes alelnöke megerősítette.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.