<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

Szlovákia csütörtökön hivatalosan is a Nemzetközi Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, az OECD tagjává vált.

Szlovákia csütörtökön hivatalosan is a Nemzetközi Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, az
OECD tagjává vált, a ratifikációs okmányokat a szlovák diplomácia vezetője letétbe helyezte.

Az épp negyven évvel ezelőtt a legfejlettebb ipari államok által létrehozott szervezet tagjainak száma
folyamatosan 25-re bővült, Magyarország már korábban felvételt nyert a párizsi székhelyű
OECD-be, több kelet-európai országgal együtt 1995-96 során. Szlovákia csak 1994-ben
jelentkezett felvételre, s az előkészítő tárgyalások az idén nyáron fejeződtek be.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.