2009. október 3. 02:31

A legismertebb híradós párosa távozik a kereskedelmi csatornának. A társaság közleménye szerint a szerződésbontás a csatorna átszervezésének része.

Közös megegyezéssel távozik a TV2-től Bárdos András és Máté Krisztina a csatorna vállalati átszervezése, racionalizálása miatt - közölte a televíziós csatorna.

Bárdos András kevéssel korábban - távozásuk tényének megerősítésén túl - annyit közölt az MTI érdeklődésére: annak gazdasági okai vannak. A csatorna közleménye szerint amíg végleges döntés nem születik a műsorvezetői beosztásról, hétköznap esténként is Várkonyi Andrea és Pachmann Péter vezetik a műsort.

A Tényeket érintő változásokkal egy időben távozik a csatornától Onyutha Judit is. Az időjárásról ezen túl Németh Lajos és Gaál Noémi tájékoztatja a nézőket.

Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.