<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hat áruházzal növeli egységei számát az év utolsó négy hónapjában a jelenleg hét áruházat működtető Hervis Sport és Divatkereskedelmi Kft. - számol be a Világgazdaság.

A Hervis bevásárlóközpontokban telepszik meg, így Győrben az épülő Árkádban, Tatabányán a Vértes Centerben, Pápán egy Interspar hipermarketben, Nagykanizsán pedig a szintén épülőben lévő Stop Shopban lesznek átlagosan ezer négyzetméter alapterületű sportszaküzletek. Ezek mellett sikerült helyet szerezni a már működő székesfehérvári Alba Plazában és a békéscsabai Csaba Centerben is.

A jelenleg a fővárosban négy helyen, azonkívül Pécsett, Kecskeméten és Szombathelyen működő 190 fős cég év végéig százzal növeli alkalmazottai számát, és jövőre újabb öt egységet nyit. A távlati tervek szerint ugyanis 30 áruházzal kívánja lefedni a magyar piacot.

A társaság az elmúlt évi 8 milliárd forint után az idén 11, jövőre pedig 17 milliárd forintos árbevételt tervez. A Hervis két hónapja mintegy 250 négyzetméteres futballosztályokat hozott létre áruházaiban. A világbajnokság első hetében az osztályok háromszor akkora forgalmat bonyolítottak le a labdarúgással kapcsolatos árucikkekből, mint egy évvel korábban ezen a héten - írja a Világgazdaság.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.