TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A kormány keddi ülésén 90,5 milliárd forint sorsáról döntött.

A korábbi kifizetések után létrehoznak egy 40 milliárdos pénzügyi alapot annak érdekében, hogy a közszférában a béremelkedés idei mértékét 13 százalékra egészítsék ki. A gázáremelés kompenzációjára az MVM Rt. 10 milliárd forintot kap, az ÁPV Rt.-nek 25 milliárd forintot utalnak át, a lakástámogatási rendszernek pedig 15,5 milliárdjut, ami igazából nem többletforrás, hanem csupán a keret fel nem használt részét tarják fenn. A kiadásokat - a lakástámogatási források kivételével - a többletbevételekből finanszírozzák, s a miniszterelnök szerint tartható marad a GDP 3,5 százalékára tervezett költségvetési hiány.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.