<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Szerény mértékben bővült a CBA árbevétele tavaly. Az üzletlánc egységeinek száma gyakorlatilag stagnált, ám így is a legtöbb üzlettel a cég rendelkezik Magyarországon.

A CBA a válság ellenére is növekedni tudott 2009-ben, az elmúlt évben a hálózat összforgalma 547,5 milliárd forint volt, amely 2,5 milliárd forinttal haladta meg a 2008-as forgalmat - tájékoztatta az üzletlánc az MTI-t kedden. A CBA üzleteinek száma érdemben nem változott, továbbra is a CBA rendelkezik a hazai élelmiszer-kereskedelmi palettán a legtöbb üzlettel - országosan összesen 3359-cel - dacára annak, hogy mintegy 250 kisebb alapterületű, főleg vidéki üzletüket be kellett zárniuk.

A CBA 2009 májusától új üzlettípussal jelent meg a piacon, a CBA Prímával. A CBA Príma egy olyan boltkategóriát jelent, mely a korábbiaknál jobban szabályozott, sok tekintetben egységes kínálattal és azonos megjelenéssel rendelkező üzleteket foglal magában.

A jelenleg 57 üzlettel rendelkező CBA Príma hálózathoz tartozó egységek könnyen felismerhetők, a már megszokott piros fehér embléma a Príma névvel kiegészülve új logóként jelenik meg.

Tavaly november 12-én megnyílt az első CBA Cent diszkontáruház Mogyoródon. A CBA a Centtel olyan bolttípust indított útjára, amely a vásárlói igények egy új szegmensét szolgálja ki. A CBA Cent üzletlánc a nagyon kedvező fogyasztói árak biztosítását tartja elsődlegesnek, ugyanakkor a magas minőséget is szavatolni, biztosítani kívánja.

A CBA célja az volt, hogy a magyar piacon az eddigiektől eltérő diszkont kategóriát honosítson meg, amelyben az eddig megszokottaknál sokrétűbb kínálattal, megbízható, jó minőségű termékekkel várja a vásárlókat.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.