TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az OTP Bank csütörtökön közölte, hogy idén az első kilenc hónapban a nemzetközi szabványok (IAS) szerint számolt adózás utáni eredménye 38,326 milliárd forint volt, ami 25,5 százalékkal haladja meg az előző év azonos időszakának mértékét.

Az OTP konszern konszolidált adózás utáni eredménye - IAS szerint - 44,571 milliárd forint, ami 23,3 százalék növekedést jelez, s a bank eredményét 16,3 százalékkal haladja meg.

Magyar szabványok szerint számolva a bank január-szeptemberi adózás utáni eredménye 34,614 milliárd forint, ez 21,7 százalékkal haladja meg a bázisidőszak adatait. A konszern magyar szabályok szerint számolt adózás utáni eredménye 40,282 milliárd forint lett, ez 17,9 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban és 16,4 százalékkal haladja meg a bank eredményét és megfelel a piaci várakozásoknak.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.