2010. március 8. 14:26

Barócsi Áron lesz a TV2 új internet csoportvezetője. A csatornánál eddig nem volt ilyen pozíció, indoklásuk szerint ezzel is jeleznék, hogy fontos területként kezeli online felületeiket.

Barócsi Áron

Barócsi Áront nevezte ki a TV2 a csatorna Internet csoportvezetőjének, a szakember a jövőben a csatorna internetes projektjeinek összefogásáért és irányításáért felel. A tv2.hu oldal teljes megújítása után a TV2 az újonnan létrehozott pozícióval is azt szeretné hangsúlyozni, hogy kiemelt fontosságú területként kezeli online felületeit, és az élőben nézhető valamint a visszanézhető műsorok mellett a jövőben is extra tartalmakkal és közösségépítő funkciókkal kívánja jelenlétét erősíteni.  

Barócsi Áron 2007 májusa óta dolgozik a TV2-nél: a 2010. február elején megújult tv2.hu site struktúrájának, szolgáltatásainak, felhasználói felületének, tartalom menedzsment workflowjának, közösségi funkcióinak és mérési módszertanának tervezése és fejlesztése teljes egészében az ő és egy TV2-es fejlesztő kollegájának munkája. A szakember a budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát, ahol szakterülete a robotinformatika és irányítástechnika volt.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum