Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Két új vezetőt nevezett ki a Raiffeisen Bank, Kiss-Bíró László lett a vállalat marketingvezetője, és változott a bank tulajdonában álló ingatlankezelő vállalkozás ügyvezetőjének személye is.

Kiss-Bíró Lászlót nevezték ki a marketing terület élére

Kiss-Bíró László

Május 11-től Kiss-Bíró László irányítja a Raiffeisen Bank marketing és pr területét. A 41 éves szakember pályáját reklámügynökségnél kezdte, majd 2000-től 7 éven át a Magyar Telekom senior márkastratégiai menedzsereként jelentős szerepet töltött be egyebek mellett a vállalat 2005-ös átmárkázásában, a T márka teljeskörű bevezetésében. 2007 óta a Raiffeisen Bank marketingvezető-helyetteseként, majd társasági kommunikációs csoportvezetőjeként dolgozott, és segített új pályára állítani a bank márkáját és kommunikációját a válság után. Kinevezését követően egyik fő feladata a Raiffeisen üzleti modellváltásának támogatása a kommunikáció eszközeivel.

Új ügyvezető a DAV Holding Kft.-nél

Június 2-től Csobádi Ákos irányítja az osztrák Raiffeisen Bankcsoport tulajdonában álló DAV Holding Kft.-t. A cég magyarországi ingatlanok kezelésével, értékesítésével foglalkozik. A 36 éves szakember pályáját 2002-ben a Raiffeisen Bank trainee programja keretében kezdte, majd 2003-tól a Projektfinanszírozás és Szindikálások Főosztályán töltött be először projektfinanszírozási üzletkötő, később különböző vezetői munkaköröket. 2012-ben átvette a főosztály irányítását, amely terület az elmúlt több mint 3 évben 400 millió EUR feletti összegben kötött új hitelszerződéseket és a piac egyik meghatározó szereplője tudott maradni. Az új pozíciójába történő kinevezését követően fő feladata a DAV Holding Csoport által tulajdonolt ingatlanok megfelelő hasznosítása és értékesítési stratégiájának kidolgozása, illetve annak végrehajtása lesz.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.