TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Két új vezetőt nevezett ki a Raiffeisen Bank, Kiss-Bíró László lett a vállalat marketingvezetője, és változott a bank tulajdonában álló ingatlankezelő vállalkozás ügyvezetőjének személye is.

Kiss-Bíró Lászlót nevezték ki a marketing terület élére

Kiss-Bíró László

Május 11-től Kiss-Bíró László irányítja a Raiffeisen Bank marketing és pr területét. A 41 éves szakember pályáját reklámügynökségnél kezdte, majd 2000-től 7 éven át a Magyar Telekom senior márkastratégiai menedzsereként jelentős szerepet töltött be egyebek mellett a vállalat 2005-ös átmárkázásában, a T márka teljeskörű bevezetésében. 2007 óta a Raiffeisen Bank marketingvezető-helyetteseként, majd társasági kommunikációs csoportvezetőjeként dolgozott, és segített új pályára állítani a bank márkáját és kommunikációját a válság után. Kinevezését követően egyik fő feladata a Raiffeisen üzleti modellváltásának támogatása a kommunikáció eszközeivel.

Új ügyvezető a DAV Holding Kft.-nél

Június 2-től Csobádi Ákos irányítja az osztrák Raiffeisen Bankcsoport tulajdonában álló DAV Holding Kft.-t. A cég magyarországi ingatlanok kezelésével, értékesítésével foglalkozik. A 36 éves szakember pályáját 2002-ben a Raiffeisen Bank trainee programja keretében kezdte, majd 2003-tól a Projektfinanszírozás és Szindikálások Főosztályán töltött be először projektfinanszírozási üzletkötő, később különböző vezetői munkaköröket. 2012-ben átvette a főosztály irányítását, amely terület az elmúlt több mint 3 évben 400 millió EUR feletti összegben kötött új hitelszerződéseket és a piac egyik meghatározó szereplője tudott maradni. Az új pozíciójába történő kinevezését követően fő feladata a DAV Holding Csoport által tulajdonolt ingatlanok megfelelő hasznosítása és értékesítési stratégiájának kidolgozása, illetve annak végrehajtása lesz.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.