TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2013. június 7. 10:34

Két új partnert nevezett ki a Deloitte júniustól, Dr. Réczei Géza az Adóosztály, Gaidosch Tamás pedig a Vállalati Kockázatkezelési Szolgáltatások partnereként erősíti a tanácsadó cég csapatát.

Dr. Réczei Géza

2013 júniusától két új partner (cégtárs) erősíti a Deloitte hazai irodájának csapatát. Dr. Réczei Géza az Adóosztály partnereként, Gaidosch Tamás pedig a Vállalati Kockázatkezelési Szolgáltatások és az Üzletviteli tanácsadás üzletágak, egyben a közép-európai Vállalati kockázatkezelési szolgáltatási (ERS) csoport vezetőjeként folytatja pályafutását.

Dr. Réczei Géza (41) jogász, adószakértő, tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végezte, a Pénzügyi jog tanszék megbízott oktatója. Az adózás és adóztatás szakmai területeit átfogó tanácsadási tapasztalatát az egyik Big Four cég igazgatójaként alapozta meg, azt megelőzően pedig egy évtizeden át az állami szektorban - az adóhatóságnál és a Pénzügyminisztériumban – dolgozott vezető pozíciókban.
A Deloitte hazai irodájánál a magyar vállalkozások és nemzetközi nagyvállalatok leányvállalatai számára nyújtott szolgáltatások szervezése során nagy hangsúlyt fektet majd a német szolgáltatási csoport (German Desk) fejlesztésére, továbbá az autóipari cégeknek nyújtott szolgáltatásokra.
2013-ban a Magyar Öttusa Szövetség választotta elnökének.

Gaidosch Tamás

Gaidosch Tamás (44) az IBM-nél kezdte pályafutását, ahol üzleti rendszereket tervezett és vezetett be bankok és biztosítók számára. Szakmai ismereteit az Egyesült Államokban bővítette, majd 1999-ben csatlakozott az egyik Big Four tanácsadócég hazai irodájához, ahol kezdetben az IT kockázatkezelési szolgáltatásokért volt felelős, később a cég kockázati tanácsadás üzletágát vezette.
A szakértő széleskörű tapasztalattal rendelkezik az informatikai rendszerek ellenőrzésével, az informatikai biztonsággal és a vállalati kockázatkezeléssel kapcsolatban, illetve a vállalati ügyfelek üzleti rendszereinek fejlesztése és folyamatértékelése terén. Ügyfelei közé főként pénzügyi és telekommunikációs cégek tartoztak.
Gaidosch Tamás a Deloitte új partnereként a Vállalati kockázatkezelési szolgáltatások (ERS) és Üzletviteli tanácsadás (Consulting) üzletágak, egyben a közép-európai ERS funkció vezetéséért felel majd.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.