2p

Két új partnert nevezett ki a Deloitte júniustól, Dr. Réczei Géza az Adóosztály, Gaidosch Tamás pedig a Vállalati Kockázatkezelési Szolgáltatások partnereként erősíti a tanácsadó cég csapatát.

Dr. Réczei Géza

2013 júniusától két új partner (cégtárs) erősíti a Deloitte hazai irodájának csapatát. Dr. Réczei Géza az Adóosztály partnereként, Gaidosch Tamás pedig a Vállalati Kockázatkezelési Szolgáltatások és az Üzletviteli tanácsadás üzletágak, egyben a közép-európai Vállalati kockázatkezelési szolgáltatási (ERS) csoport vezetőjeként folytatja pályafutását.

Dr. Réczei Géza (41) jogász, adószakértő, tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végezte, a Pénzügyi jog tanszék megbízott oktatója. Az adózás és adóztatás szakmai területeit átfogó tanácsadási tapasztalatát az egyik Big Four cég igazgatójaként alapozta meg, azt megelőzően pedig egy évtizeden át az állami szektorban - az adóhatóságnál és a Pénzügyminisztériumban – dolgozott vezető pozíciókban.
A Deloitte hazai irodájánál a magyar vállalkozások és nemzetközi nagyvállalatok leányvállalatai számára nyújtott szolgáltatások szervezése során nagy hangsúlyt fektet majd a német szolgáltatási csoport (German Desk) fejlesztésére, továbbá az autóipari cégeknek nyújtott szolgáltatásokra.
2013-ban a Magyar Öttusa Szövetség választotta elnökének.

Gaidosch Tamás

Gaidosch Tamás (44) az IBM-nél kezdte pályafutását, ahol üzleti rendszereket tervezett és vezetett be bankok és biztosítók számára. Szakmai ismereteit az Egyesült Államokban bővítette, majd 1999-ben csatlakozott az egyik Big Four tanácsadócég hazai irodájához, ahol kezdetben az IT kockázatkezelési szolgáltatásokért volt felelős, később a cég kockázati tanácsadás üzletágát vezette.
A szakértő széleskörű tapasztalattal rendelkezik az informatikai rendszerek ellenőrzésével, az informatikai biztonsággal és a vállalati kockázatkezeléssel kapcsolatban, illetve a vállalati ügyfelek üzleti rendszereinek fejlesztése és folyamatértékelése terén. Ügyfelei közé főként pénzügyi és telekommunikációs cégek tartoztak.
Gaidosch Tamás a Deloitte új partnereként a Vállalati kockázatkezelési szolgáltatások (ERS) és Üzletviteli tanácsadás (Consulting) üzletágak, egyben a közép-európai ERS funkció vezetéséért felel majd.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!