TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A francia Société Générale bankház tiszta nyeresége a harmadik negyedévben kevesebb volt a vártnál, mert az értékpapír-befektetéseinek olcsóbbodása miatt 355 millió eurót kellett tartalékolnia. További 150 millió eurót kellett félretenni az ipari részesedések értékvesztésére. A Société Générale-nak az Alcatelben és a Vivendi Universalban van például nagyobb részesedése.

A piaci értékre második francia bank, a Société Générale 146millió eurós tiszta nyereséget jelentett csütörtökön a harmadik negyedről, 63 százalékkal kisebbet az egy évvel korábbi 394 milliónál.

A nettó bankbevétel 3 százalékkal 3,29 milliárd euróra fogyatkozott. A működési eredmény 4 százalékkal 878 millió euróra nőtt. A működési eredményt segítette a működési költségek 5 százalékos lefaragása, nem úgy, mint a legnagyobb francia Banknál, a BNP-nél, amely működési nyeresége 13,5 százalékos visszaesését jelentette a múlt héten a harmadik negyedévről.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.