TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Visszaesett tavalyhoz képest az osztrák Raiffeisen Bank International adózott eredménye az idei első hat hónapban.

A bankház szerdán közölte: 288 millió euró (89 milliárd forint) nettó profitot ért el, ez 16,4 százalékkal kevesebb, mint 2014 első fél évében. A Raiffeisen továbbra is azzal számol, hogy veszteséges lesz a folyó üzleti évben.

A vezetőség később a nap folyamán tartja meg szokásos féléves sajtótájékoztatóját. Az érdeklődés középpontjában a lengyelországi leánybank eladása áll, amelyet hírek szerint későbbre halasztanak. A Raiffeisen közlése szerint több lehetséges vevővel tárgyalnak. Az APA osztrák hírügynökség ismertetése szerint a Raiffeisen bezár néhány bankfiókot Magyarországon.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.