TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2018. szeptember 13. 09:25

Alig több mint egy héttel ezelőtt közel 100 millió forinttal emelkedett a beruházás költsége. 
 

Ahhoz képest, hogy augusztus végén nem sikerült az önkormányzat által elfogadható módon készre jelenteni a Vidi új stadionját, az elmúlt bő egy hétben immár másodjára számolhatunk be a projekt drágulásáról. 

A legutóbbi közel 100 millió forint után ezúttal 133 milliós pluszköltségről árulkodik az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény. Így nettó 13,614 milliárd helyett 13,747 milliárdon osztozkodhat a Strabag-MML, a Strabad és Belfry PE triója. 

Ilyennek kell lennie kész állapotban az új stadionnak Ilyennek kell lennie kész állapotban az új stadionnak

A mostani módosítás indoklásából kiderül, nemcsak a rendeltetésszerű biztonságos használathoz szükséges munkák késleltették a beruházást, hanem az időjárás is hátráltatta az előrehaladást:

  • a márciusi hideg időjárás miatt 12 napra fel kellett függeszteni a betonozási munkákat, 
  • a júniusi özönvízszerű esőzések pedig a labdarúgó pálya rétegrendjének kivitelezését akadályozta. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.