<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Alig több mint egy héttel ezelőtt közel 100 millió forinttal emelkedett a beruházás költsége. 
 

Ahhoz képest, hogy augusztus végén nem sikerült az önkormányzat által elfogadható módon készre jelenteni a Vidi új stadionját, az elmúlt bő egy hétben immár másodjára számolhatunk be a projekt drágulásáról. 

A legutóbbi közel 100 millió forint után ezúttal 133 milliós pluszköltségről árulkodik az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény. Így nettó 13,614 milliárd helyett 13,747 milliárdon osztozkodhat a Strabag-MML, a Strabad és Belfry PE triója. 

Ilyennek kell lennie kész állapotban az új stadionnakIlyennek kell lennie kész állapotban az új stadionnak

A mostani módosítás indoklásából kiderül, nemcsak a rendeltetésszerű biztonságos használathoz szükséges munkák késleltették a beruházást, hanem az időjárás is hátráltatta az előrehaladást:

  • a márciusi hideg időjárás miatt 12 napra fel kellett függeszteni a betonozási munkákat, 
  • a júniusi özönvízszerű esőzések pedig a labdarúgó pálya rétegrendjének kivitelezését akadályozta. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.