1p

Ki a felelős az EU-s rekorder hazai inflációért?
Élesedik a konfliktus a jegybank és a kormány közt: kinek van igaza?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Simor Andrással - vegyen részt és kérdezzen Ön is a korábbi jegybankelnöktől!

2023. november 29. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az eddigi topkategóriás gépek helyett alacsonyabb árfekvésű laptoppal léphet piacra az Apple a pletykák szerint.

Az Apple októberben új, olcsó laptopot dobhat piacra, írta reggeli hírlevelében az Equilor. A cég hagyományosan az iPhone bejelentése után szokta nyilvánosságra hozni más újdonságait. Az új laptop az olcsóbb gépeket keresőknek lesz célozva, és a nagy tételben vásárlóknak, például iskoláknak is jó vétel lesz a bennfentes források szerint.

A vállalat állítólag egy új, erősebb Mac minit is eladásra kínál az ősszel. Ezekre a fejlesztésekre leginkább az erősödő verseny miatt van szükség, a Google, HP és a Lenovo is veszélyezteti az Apple piaci részesedését, miközben a Mac-eladások 2010 óta a legalacsonyabb szintjükre estek vissza az előző negyedévben, amely 3,7 millió darabot jelentett.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!