2018. október 26. 19:31
mfor.hu

Tévedés, hogy a mélypont az volt, amikor a csigajelmezes aktivista lehagyta a Debrecen-Mátészalka között közlekedő vonatot. Még ennél is jobban le lehet alázni ezt a vonatszakaszt.

Júniusban a Mátészalkaleaks civil csoport egyik tagja magára öltött egy csigajelmezt, majd futva felvette a versenyt a tényleg csigatempóban közlekedő vonattal a Debrecen-Mátészalka közötti szakaszon. Az eredmény már ismert: a csiga lehagyta a vonatot.

A civilek most emelték a tétet, két "csigagyerek" is felvette a versenyt a vonattal. Az eredmény magáért beszél. Ha lefutni nem is tudták, de könnyedén tartották a vonat tempóját, ami csak egy újabb bizonyíték arra, mennyire elkeserítően lassan közlekedik helyenként a vonat.

A 78 kilométeres szakaszt egyébként 1 óra 49 perc alatt teszi meg a vonat, ami nagyban köszönhető annak is, hogy a teljes hossz 61 százalékán, 48 kilométeren sebességkorlátozás van érvényben.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.