2018. október 26. 19:31
mfor.hu

Tévedés, hogy a mélypont az volt, amikor a csigajelmezes aktivista lehagyta a Debrecen-Mátészalka között közlekedő vonatot. Még ennél is jobban le lehet alázni ezt a vonatszakaszt.

Júniusban a Mátészalkaleaks civil csoport egyik tagja magára öltött egy csigajelmezt, majd futva felvette a versenyt a tényleg csigatempóban közlekedő vonattal a Debrecen-Mátészalka közötti szakaszon. Az eredmény már ismert: a csiga lehagyta a vonatot.

A civilek most emelték a tétet, két "csigagyerek" is felvette a versenyt a vonattal. Az eredmény magáért beszél. Ha lefutni nem is tudták, de könnyedén tartották a vonat tempóját, ami csak egy újabb bizonyíték arra, mennyire elkeserítően lassan közlekedik helyenként a vonat.

A 78 kilométeres szakaszt egyébként 1 óra 49 perc alatt teszi meg a vonat, ami nagyban köszönhető annak is, hogy a teljes hossz 61 százalékán, 48 kilométeren sebességkorlátozás van érvényben.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.