2018. szeptember 4. 09:15
mfor.hu

A nagy német autóscégek egymás után jönnek ki a tisztán elektromos járműveikkel a következő időszakban, ami tovább gyengítheti a Tesla helyzetét.

Ma mutatja be a Mercedes az első tisztán elektromos autóját, ami versenytársa lehet a Teslának, írta reggeli hírlevelében az Equilor. A cég "EQ" márkájához tartozó első autó az EQC névre hallgató SUV, amit Stockholmban mutatnak be. A cég igyekszik a fiatalokat is megszólítani az új autóval, ezért egy fesztivál jellegű három napos rendezvényt szervezett. A cég Norvégiában már elfogad 2400 eurós előlegeket az autóért, ezzel is a Tesla gyakorlatát másolva.

A cég eddig 2000 befizetésről számolt be az országban, ami az elektromos autók egyik vezető piaca- tavaly 8500 Tesla fogyott. Az Audi pedig szeptember 17.-én mutatja be új e-Tronját, ami szintén egy SUV lesz. A cég szintén elfogad előleget az autóért, ami várhatóan csak jövőre lesz kapható. A német autógyártók megjelenése az elektromos autók piacán valószínűleg csökkenteni fogja a Tesla részesedését, újabb fejtörést okozva ezzel Elon Musknak.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.