2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A dél-dunántúli régióban terjeszkedik a nemzetközi HR nagyvállalat.

A 100 százalékban magyar tulajdonú WHC több mint három évtizedes szakmai múlttal rendelkező nemzetközi HR nagyvállalatként a közép-kelet-európai régió meghatározó piaci szereplője. A dinamikusan fejlődő cégcsoport újabb mérföldkőhöz érkezett: tovább erősíti piaci pozícióját ezúttal a dél-dunántúli régióban, és a Pécsen 20 éve működő Állás-Pont 100 százalékos tulajdonosává válik.

összeolvad a WHC és a pécsi Állás-Pont
összeolvad a WHC és a pécsi Állás-Pont
Fotó: WHC

A hazai gazdaságpolitika beruházás-ösztönzési folyamatait támogató akvizíciós döntés révén a WHC nemzetközi működésének, szakmai tapasztalatának és méretének köszönhetően a térségben dolgozni vágyó felnőttek, diákok és nyugdíjasok előtt számos munkalehetőség nyílik meg. Emellett a minősített munkaerő-szolgáltató olyan teljeskörű, innovatív szolgáltatásokat is kínál, mint például a nemzetközi toborzás, vagy a digitalizált HR folyamatok, melyek jelentős előrelépést és hatékonyságnövelést hozhatnak a régió munkaerőpiaci szereplői számára.

A WHC magyar multinacionális vállalatként nemcsak hazánkban, hanem összesen 10 országban, 9000 embert foglalkoztat és több mint 1500 vállalatot szolgál ki. Komplex HR-szolgáltatásai között megtalálható fizikai és szellemi munkaerő kölcsönzés és közvetítés, nemzetközi toborzás, bérszámfejtés, mentoring, diák-, nyugdíjas- és kismama szövetkezeti foglalkoztatás, valamint rehabilitációs munkaerő közvetítés egyaránt.

A cégcsoport hosszútávra tervez: stratégiai építkezésének fontos lépése a dél-dunántúli régióban való terjeszkedés. Célja ez által a régió gazdasági és munkaerőpiaci helyzetének javítása, mind a munkáltatói, mind pedig a munkavállalói oldalon.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!