<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Lezárult a tranzakció, új néven folytatja a felvásárolt cég.

Az állami távközlési és infokommunikációs portfólió konszolidációjának keretében döntés született arról, hogy az MVM Energetika Zrt. az MVM NET Zrt.-ben lévő 100 százalékos részesedését adásvétel útján átruházza az Antenna Hungária Zrt.-re.
A tranzakciós folyamat 2021. november 17-én lezárult - közölték a cégek lapunkkal.

Bővült az AH portfóliója (fotó: pixabay.com)Bővült az AH portfóliója (fotó: pixabay.com)

Ezután az MVM NET Zrt. az Antenna Hungária leányvállalataként, AH NET Távközlési Zrt. néven folytatja munkáját, a továbbiakban is szolgáltatásokat nyújtva a MAVIR Zrt., illetve más állami és piaci ügyfele számára.

A közlemény szerint az AH NET csatlakozásával az Antenna Hungária az eddigieknél magasabb szinten és minőségben tudja kiszolgálni ügyfelei igényeit, szélesebb szolgáltatási portfoliója révén eredményesebben tud reagálni a távközlési piac változásaira. Az így kibővült szolgáltatási kör meghatározó részét képezi a villamos energia iparághoz szorosan kapcsolódó rendszerérdekű távközlési tevékenység és a kormányzati célú távközlési hálózat biztosítása.

Az Antenna Hungária évtizedek óta meghatározó szereplője a hazai telekommunikációs szektornak. A vállalat az országos digitális földfelszíni televíziós- és analóg rádiós műsorterjesztés kizárólagos szolgáltatója Magyarországon.

A társaság 25 százalékos tulajdonnal rendelkezik a magyarországi Telenorban (Telenor Magyarország és Telenor Real Estate, CETIN Hungary), illetve a most lezárult tranzakciós folyamat révén jelentős szerepet vállal a kritikus kormányzati távközlési infrastruktúra üzemeltetésében is. 

Emellett jelentős súllyal van jelen a rendezvényszervezés, a műsorgyártás, a műsorterjesztés, a távközlés, a műholdas kommunikáció, valamint a távközléshez kapcsolódó IT szolgáltatások területén. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.