<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
8p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
		


		
		

Bár április végén befejeződött az RTL sikeres üzleti showműsora, a Cápák között, az éves beszámolók elkészültével most realizálható, hogy melyik Cápa, vagy Cápák húztak el erőteljesen a társaiktól.

A Cápák között idén immár a harmadik évaddal jelentkezett, amely az amerikai Shark Tank ötlete alapján készült. A műsorban a „Cápák” saját pénzükkel fektethetnek be vállalkozásokba, cégekbe. 2019 februárjában még Apró Annával, mint egyetlen női befektetővel forgott a műsor, s akkor még Fehér Gyula is ott ült a Cápák között. 2020 áprilisában már Tomán Szabina képviselte a gyengébbik nemet, az idei műsorban pedig Lakatos István vette át Fehér Gyula helyét.

A Toman Lifestyle kft. megháromszorozta nyereségét. Fotó: RTLA Toman Lifestyle kft. megháromszorozta nyereségét. Fotó: RTL

A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a nézettségi adatai alapján a műsor igen sikeres volt, főleg mikor korábbi időpontra tette a csatorna, így az utolsó évad adásai a teljes lakosság körében átlagosan több, mint 400 ezres nézőszámot hoztak a csatornának. A tavalyi év a pandémia berobbanása miatt azonban igen sok vállalkozás számára nehéz volt gazdasági szempontból, sőt, a műsor alatt épp a legdurvább harmadik hullám zajlott, ezért arra voltunk kíváncsiak, a Cápák vajon hogyan vészelték át 2020-at.

TOMÁN SZABINA

Elsőként az egyetlen női vállalkozó, Tomán Szabina tavalyi számadataira pillantottunk rá. Szabina, a Toman életmódprogram alapítója nemrégiben a lapcsoportunkhoz tartozó életforma.hu-nak adott interjújában így fogalmazott:

„Mint minden középvállalkozást Magyarországon, minket is hidegzuhanyként ért a járvány kitörése, a változások, a lezárások. Amikor megalapítottam a cégemet, én hoztam meg a döntést, hogy a termékeinket ne lehessen online forgalmazni. Rá kellett jönnünk, hogy a Covid-helyzet miatt változtatnunk kell ezen a döntésen, ami rengeteg változást hozott minden szempontból. Ki kellett alakítani az IT hátteret, fel kellett készíteni a kollégáinkat, a partnereket az online térben történő konzultációkra, eladásra.

Ez a cikk az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalma, csak a lap előfizetői olvashatják teljes terjedelmében.

Prémium tartalmainkhoz a következő lépések után férhet hozzá:

  1. Regisztráljon (adja meg emailcímét és jelszavát)
  2. Válasszon előfizetői csomagjaink közül
  3. Fizessen bankkártyájával

+1 Amennyiben megújuló havi csomagjaink közül választ, az első hónap csak 390 forint mindkét csomag esetében!

Regisztráció

Jelszó visszaállítás / jelszócsere

E-mailen elküldtük a jelszó visszaállításához szükséges információkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját!Még nem regisztrált? Regisztráció itt

Előfizetői csomagjainkról, az előfizetésről részletesen itt olvashat

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.